Så här går det till

Brudkammaren erbjuder uthyrning av vintage brudklänningar och personlig provning och konsultation för bruden med sällskap. För den blivande bruden som älskar vintage kan det vara ett roligt inslag på möhippan att besöka Brudkammaren och prova vintagebrudklänningar. Läs mer om detta under avsnitten nedan.

Öppet hus hos Brudkammaren. Foto: Sanna Dolck WallFoto: Sanna Dolck Wall


PROVNING

Boka en personlig provning hos Brudkammaren där du får prova vintagebrudklänningar för att hitta din favorit till bröllopet. Det bjuds på bubbel och tilltugg. Självklart behöver man ha med sig smakråd – de sitter skönt i vår fina soffa medan du får hjälp att prova.

DSC_0201

 

Foto: Sanna Dolck Wall


UTHYRNING

Brudkammaren har vackra brudklänningar som är från 40-talet till 80-talet. De är oftast uppsydda i ateljé och vittnar om ett helt annat hantverk än hos de stora brudklänningsproducenterna idag. Hos Brudkammaren hyr du en vacker vintagebrudklänning som bär på en historia och  när du bär den på ditt bröllop blir du en del av klänningens historia. För att hitta klänningen som passar dig bäst bokar du en provning där du får personlig service och en trevlig stund tillsammans med det sällskap du väljer att ta med dig.

Klänningar uthyres i befintligt skick och ska återlämnas i samma skick (eller bättre). Klänningarna uthyres en vecka i taget. Vid uthyrning skrivs ett avtal mellan kund och butik. Välkommen att höra av dig om du har några frågor.

27042753_10212507175606678_2133191614_nFoto: Denise Melin Sant


MÖHIPPA

Älskar bruden vintage, loppis och återbruk? Vad passar då bättre än ett besök på gården med provning av vintagebrudklänningar, bubbel och vintagequiz? Passa också på att gå en shoppingrunda hos grannbutiken Jonnasloppisdesign. Kontakta mig för att höra mer om vad Brudkammaren kan erbjuda till möhippan.

DSC_0375_1Foto: Denise Melin Sant


 

Annonser