Om butiken

Jag som driver Brudkammaren heter Denise Melin Sant och jag är även bröllopsfotograf och socionom.  Jag tycker om att bevara gamla vackra saker istället för att ständigt köpa nytt och jag har alltid älskat bröllop. I butiken får jag kombinera mitt bröllopsintresse med min kärlek för vintage.

Öppet hus hos Brudkammaren.
Foto: Sanna Dolck WallFoto: Sanna Dolck Wall

Brudkammaren erbjuder uthyrning av vintage brudklänningar och personlig provning och konsultation. Butiken håller öppet enligt överenskommelse för privata sällskap (brud med smakråd) för provning/konsultation. Detta kan du boka här.

Brudklänningen kräver ofta sin beskärda del av bröllopsbudgeten men hos Brudkammaren är priserna överkomliga utan att vi tummar på lyx eller service. Att hyra en vacker brudklänning från Brudkammaren är helt enkelt en lyx man har råd med. Titta in i galleriet för en tjuvkik på några av butikens ljuvliga klänningar!

Jag handplockar vackra vintageklänningar från svunna tider som passar in i butikens koncept. Kom till mig istället för att lägga massvis med timmar på loppisar i din jakt på en gammal brudklänning. Du får en unik klänning till din stora dag och personlig service.

I butiken finns också fina tillbehör som festväskor, handskar och slöjor – allt från förr såklart!

Välkommen till mitt vackra klänningsbibliotek!

Öppet hus hos Brudkammaren.
Foto: Sanna Dolck WallÖppet hus hos Brudkammaren.
Foto: Sanna Dolck WallFoto: Sanna Dolck Wall

 

Annonser