Bröllop och fest

Brudkammaren erbjuder uthyrning och försäljning av vintage brud- och festklänningar. Inte alla vill gifta sig i vitt och även om de flesta klänningar hos Brudkammaren är i vitt och creme så finns det flera vackra klänningar i till exempel blått och rosa. De äldsta klänningarna hos Brudkammaren kommer från 40-talet och de nyaste är från 80-talet. Hit kommer den blivande bruden med sällskap för en personlig provning.

Brudkammaren har även fina vintage klänningar för brudtärnor eller bröllopsgäster som vill sticka ut med en unik vintageklänning. Här kan man också hyra en dopklänning från 1963.

Öppet hus hos Brudkammaren. Foto: Sanna Dolck WallFoto: Sanna Dolck Wall


PROVNING

Boka en personlig provning hos Brudkammaren där du får prova vintage brudklänningar för att hitta din favorit till bröllopet. Det bjuds på bubbel och tilltugg. Självklart behövs smakråd – de sitter skönt i vår fina soffa medan du får hjälp att prova. Eftersom klänningarna är vintage så stämmer inte storleksmärkningarna överens med dagens storlekar. Många klänningar saknar storleksmärkning och därför utgår provningen från dina specifika mått och du får prova klänningar som plockas fram för just dig.

DSC_0201

Tips: Prova alla möjliga stilar – ofta ser brudklänningar mycket bättre ut på kroppen än på galgen och många brudar väljer ofta en helt annan stil än den de tänkt sig från början.

 

Foto: Sanna Dolck Wall


UTHYRNING OCH FÖRSÄLJNING

Brudkammarens vackra brudklänningar är oftast uppsydda i ateljé och vittnar om ett helt annat hantverk än hos de stora brudklänningsproducenterna idag. Hos Brudkammaren hyr eller köper du en vacker vintage brudklänning som bär på en historia och när du bär den på ditt bröllop blir du en del av klänningens historia. För att hitta klänningen som passar dig bäst bokar du en provning där du får personlig service och en trevlig stund tillsammans med det sällskap du väljer att ta med dig.

Klänningar uthyres i befintligt skick och ska återlämnas i samma skick (eller bättre). Brudkammaren står för rengöring av klänningen. Klänningarna uthyres en vecka i taget. Vid uthyrning skrivs ett avtal mellan kund och butik. Fördelen med att hyra klänning är att klänningen får användas igen och igen och det är snällt mot miljön. Och du slipper fundera på var du ska förvara din brudklänning resten av livet…

27042753_10212507175606678_2133191614_nFoto: Denise Melin Sant

Fördelen med att köpa sin klänning är att man kan ändra på den om man vill ändra någon detalj eller anpassa storleken efter sig själv. Vid köp av klänning säljes den i befintligt skick.

Välkommen att boka din provning!

 

Annonser