Bröllop och fest

Brudkammaren har massor av fina vintage brud- och festklänningar som kommer att säljas ut till riktigt bra priser söndagen den 10 mars klockan 12-16. Detta på grund av att jag som drivit Brudkammaren har valt att stänga ner Brudkammaren för att helhjärtat kunna satsa på mitt företag som bröllopsfotograf – det är det som driver mig och som jag tycker är allra roligast.

Kolla gärna in mina bröllopsbilder här och boka ett möte för att prata mer om bröllopsfotografering inför er stora dag!

De äldsta klänningarna hos Brudkammaren kommer från 40-talet och de nyaste är från 80-talet. Brudkammaren har även fina vintage klänningar för brudtärnor eller bröllopsgäster som vill sticka ut med en unik vintageklänning. Det finns också en rosa och vit dopklänning från 1963.

Öppet hus hos Brudkammaren. Foto: Sanna Dolck WallFoto: Sanna Dolck Wall


DSC_0201

Tips när du ska köpa brudklänning: Prova alla möjliga stilar – ofta ser brudklänningar mycket bättre ut på kroppen än på galgen och många brudar väljer ofta en helt annan stil än den de tänkt sig från början.

 

Foto: Sanna Dolck Wall

Brudkammarens vackra brudklänningar är oftast uppsydda i ateljé och vittnar om ett helt annat hantverk än hos de stora brudklänningsproducenterna idag. Brudkammarens vackra vintage brudklänningar bär på en historia och när du bär den på ditt bröllop blir du en del av klänningens historia.

27042753_10212507175606678_2133191614_nFoto: Denise Melin Sant

Välkommen söndagen den 10 mars kl 12-16 för stor utförsäljning!

 

Annonser