Aktuellt

Utförsäljning inställd

Den tidigare planerade utförsäljningen är nu inställd då jag valt att sälja hela Brudkammarens varulager till en person som kommer att öppna uthyrning i egen regi i Malmöregionen inom en snar framtid.

Tack alla som visat intresse under den här tiden, alla som stöttat och besökt butiken och alla blivande brudar som provat mina vackra klänningar. Hoppas att ni vintage-lovers som hör av er hittar vad ni söker!

Ta en titt här – Göteborg är inte så långt bort och det verkar vara en riktig skatt som Frida har till uthyrning! Lycka till med era bröllopsplaner, kram och hejdå från mig!

Och besök gärna min hemsida som bröllopsfotograf – kanske får jag fotografera ert bröllop?

Annonser

Brudkammaren stänger

Ett avskedsbrev.
Det är med blandade känslor som jag meddelar att jag har bestämt mig för att avsluta Brudkammarens verksamhet.
Det har varit roligt.
Kämpigt. Kostsamt. Vackert.
Jag har investerat så mycket.
Gett allt jag hade.
Jobbat hårt dag och natt.
Jag startade Brudkammaren när min dotter var 4 månader gammal. Vissa kanske säger att det var naivt. Eller dumt.
Men jag ångrar inget.
Det har varit en resa.

Brudkammaren har gett mig så många fantastiska möten med spännande människor. Många nya kontakter. Förtroenden från gamla damer, vackra kärleksberättelser och så mycket historia. Jag har skapat min egen butik och fått så mycket positiv respons på mitt koncept. Intresset för vintage, second hand och hållbara bröllop är enormt.
Men så går det till en gräns.
Där jag måste lyssna på min kropp. På mig själv. Inse mina gränser. Och Välja.
Och jag väljer min dotter. Min partner.

Och jag väljer att vara bröllopsfotograf. Det är när jag fotograferar mitt hjärta slår som snabbast – det är det jag vill göra. När jag måste välja. Och det måste vi ibland. Det måste jag nu.

Så jag säger tack till alla som stöttat, till alla kunder och alla som varit nyfikna. Tack för att ni varit med på resan.
Följ mig gärna på instagram @fotografdenise ❤ och boka mig som er fotograf 📷

Ps. Brudkammaren håller stor utförsäljning av alla vackra klänningar och accessoarer söndagen den 10 mars kl 12-16! Kom och fynda!

En liten uppdatering

Hej!

Här har det varit tyst ett tag, måste bli bättre på att uppdatera bloggen med allt roligt som händer. Här händer ju saker hela tiden.

Till exempel finns nu Brudkammaren på google maps så att alla kan hitta hit. Har du varit och besökt Brudkammaren? Då får du jättegärna skriva en recension på google maps så att fler hittar hit och kan prova mina vackra brudklänningar  ♥

Brudkammaren finns nu också med på en grym sida som heter Allt för fest
Om en planerar bröllop eller annan stor fest är det en superbra sida som har samlat massor av bra festleverantörer. Där hittar ni Brudkammarens vintageklänningar men också min andra verksamhet – bröllopsfotografering; Fotograf Denise. Där finns det mesta samlat som en behöver till sin festplanering; allt från trubadurer och festlokaler, till catering och limousiner.

Hoppas ni njuter av sommarvärmen – jag kan inte komma ihåg att jag någonsin upplevt en så varm och skön sommar i Sverige. Havet är varmt! Yay! Njut – än har vi hela augusti kvar ♥

 

Tack för i lördags!

Tack alla blivande brudar som tittade förbi i lördags och provade. Det var en mysig och rolig dag i butiken och min nya vän Sanna Dolck Wall som också är en superduktig fotograf och driver Fest vid dig var på plats hela dagen. Hon tog massor av fina bilder när det provades i butiken, måste visa er! Klicka på bilderna för att se dem större ❤

Öppet hus!

Nu på lördag den 10 februari kl 11-16 håller Brudkammaren öppet hus för alla som är nyfikna på de vackra vintageklänningarna. Kom och inspireras! Det bjuds på bubbel, snittar och begränsat antal goodiebags! Fest vid dig är också på plats med sitt vackra vintageporslin som går att hyra till sitt bröllop. Tänk så fint att matcha vintageporslin med en vacker vintageklänning ❤

Finns det någon klänning du vill prova så går det bra!

Dessutom har Jonnasloppisdesign vårpremiär och håller öppet under lördagen efter lång vinterledighet. Perfekt lördagsutflykt ju!

 

Välkomna på lördag till Höja Landsväg 41,  Ängelholm!

Provning i Brudkammaren

Här är ett gäng bilder från en provning i Brudkammaren i januari. Det är så fantastiskt roligt att få se klänningarna på blivande brudar. De ser ofta helt annorlunda ut när de kommer på kroppen än på galgen. Och så kul det är att matcha rätt klänning till rätt person. Tänk på att vara öppen för att prova olika stilar när du provar brudklänningar – ibland är den man väljer det man tänkte att man inte alls skulle ha. Så var det för mig när jag gifte mig ❤

Tävlingen avgjord

På Flädie mat och vingårds bröllopsmässa den 22 oktober lottade Brudkammaren ut en gratis provning av vintage brudklänningar. Vinnaren i tävlingen blev Suzanne Neleman. Roligt att så många ville vara med och tävla! Tack till alla mässbesökare för den positiva responsen, det är så roligt att vara ute och träffa alla brudpar som planerar bröllop. Hoppas vi ses i butiken under vintern! ❤22780524_2004752869796187_3679716171701699898_n

Så roligt att träffa er

Hej igen!

Mässan på Margretetorp var jättemysig och det var så roligt att träffa alla brudpar som var intresserade både av Brudkammaren och mitt fotograferande. Ser fram emot att ta emot er i min lilla butik och hjälpa er hitta en perfekt vintageklänning till ert bröllop! ❤

På bilden ser ni en brudklänning från 50-talet med spetsar i lager och V-midja. Den är så fin! Vill man ha kjolen ännu fluffigare kan man bära den med en fluffig underkjol. Välkomna att boka provning!