Provning i Brudkammaren

Här är ett gäng bilder från en provning i Brudkammaren i januari. Det är så fantastiskt roligt att få se klänningarna på blivande brudar. De ser ofta helt annorlunda ut när de kommer på kroppen än på galgen. Och så kul det är att matcha rätt klänning till rätt person. Tänk på att vara öppen för att prova olika stilar när du provar brudklänningar – ibland är den man väljer det man tänkte att man inte alls skulle ha. Så var det för mig när jag gifte mig ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s