Så roligt att träffa er

Hej igen!

Mässan på Margretetorp var jättemysig och det var så roligt att träffa alla brudpar som var intresserade både av Brudkammaren och mitt fotograferande. Ser fram emot att ta emot er i min lilla butik och hjälpa er hitta en perfekt vintageklänning till ert bröllop! ❤

På bilden ser ni en brudklänning från 50-talet med spetsar i lager och V-midja. Den är så fin! Vill man ha kjolen ännu fluffigare kan man bära den med en fluffig underkjol. Välkomna att boka provning!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s